Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Tysk feltutstyr.

HITLERJUGEND BRØDPOSE.

HITLERJUGEND BRØDPOSE. Brødposen er produsert i kakibrun glatt bomullsstoff. På lokket til venstre en hempe i brun lær og over med en liten D-ring. På toppen av brødposen hemper for å tre på beltelæret og i midten hempe med krok for å feste under beltelæret. De 2 knappene som sitter på nedkanten av hempene og de som er innvendig, er i brunlakkert ruglete metall av den modell knapper som ble brukt av Hitlerjugend. Med dobbel lomme innvendig.

Brødposen er i nydelig stand.

 

- Ikke ofte å se Hitlerjugend brødposer !!!

Varenr.: 10
Vekt: 0.126 kg
Høyde: 0.230 cm
Bredde: 0.580 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1200.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.