Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Norske medaljer, merker, uniformer etc.

Forsvarets medalje for internasjonale operasjoner. (I eske med miniatyr).

Forsvarets medalje for internasjonale operasjoner. Medalje og miniatyr i sølvfarget metall også med båndspenne. Disse ligger i den originale utdelingsesken.

Alt i strøken stand.

 

- Innstiftet 9. oktober 2000. Medaljen tildeles norsk personell som har tjenestegjort i Forsvaret og beordret til deltakelse i internasjonale operasjoner i minimum 6 måneder. Fra 1. april 2011 tildeles medaljen til militære observatører og monitorer eller personer i enkeltstående stabsledd for minimum 30 dagers varighet i operasjonsområdet.

 

Varenr.: 09
Vekt: 0.108 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.120 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 800.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.