Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Reportasjer.

Forretningsreise til Riga 16.-19. mars 2018.

Forretningsreise til Riga 16.-19. mars 2018. Fredag den 16. mars ankom vi 3 kamerater og samlere Latvias hovedstad Riga. Hotellet lå rett i sentrum bare ett steinkast fra det store minnesmerket fra 1936. En gigantisk obelix med en bronsefigur på toppen og nydelige utskårne figurer. På den ene siden soldater med tyske hjelmer. Ett par hundre meter fra dette minnesmerke ligger det en stor russisk-ortodoks kirke som vi avla ett besøk. På vår vandring gjennom gamlebyen ble vi meget overrasket da vi så hvilket symbol en lokal suvenir forretningen hadde i deres logo. På internet fant vi ut at i helgene er det ett bruktmarked 4 kilometer fra hotellet (adressen ser dere på veiskiltet hvis det er noen av dere samlere som ønsker å avlegge dette markedet ett besøk?). Vi tok bena fatt i solskinnsværet. Jeg hadde håpet på at det var noen som solgte russiske krigsmedaljer der, da jeg har dårlig utvalg av slike ute på forretningens hjemmeside. Ved inngangspartiet ble vi møtt av en hjemmelaget stålkonstruksjon forestillende en personen kjørende på en 3-hjul sykkel - iført tyskerhjelm. Denne figuren er sikkert laget for 30-40 år siden. Vi fant noen rustne tyske og russiske hjelmer. Det var også flere boder som solgte russiske uniformer, hodeplagg og utstyr fra 1950-1970 tallet. Og plutselig fant jeg en bod som kun solgte russiske medaljer, merker, nåler og pins. Vi kjøpte 25 medaljer og selger ble veldig glad da han fikk noen hundre €uros i kassa fra oss :-)

 

- Ett besøk til Riga og gamlebyen anbefales på det sterkeste !!!

Varenr.: 967
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

Nyheter



Dereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.