Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Alliert. Medaljer og diverse.

ENGELSK DROPP ETUI TIL TOMMY-GUN og STEN-GUN.

ENGELSK DROPP ETUI TIL TOMMY-GUN og STEN-GUN. I hvit tykk myk lerretsstoff med bærereim. Denne er det en messing spenne på hvor lengden kan justeres. Med lokk som kan festes 2 plasser. Innerst for å transportere en Sten-Gun i og ytterst for å transportere en Tommy-Gun i. Mulig også andre dropp våpen ble transportert i dette etuiet. Under lokket stemplet med produsenten men utydelig. Også skrevet med blyant initialene T.H. Lengden festet på ytterste feste 92 cm.

Transport-våpenetuiet er i strøken stand.

Varenr.: 79
Vekt: 0.446 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.250 cm
Lengde: 0.920 cm
Pris: Kr 2000.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.