Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Alliert. Diverse.

ENGLAND. CAMO. MALT VESKE TIL GASSMASKE. (2/44).

ENGLAND. CAMO. MALT VESKE TIL GASSMASKE. Produsert i grønn glatt stoff med kaki webb hemper og med kaki webb skulderreim. På alle sidene sprayet mørke camo. "dot`er". På hver side av tasken lomme med trykknapp. Innvendig nede med en kaki webb lomme med 2 pusse saker. Under lokket stemplet med produsenten og 2/44 (februar 1944). Også LIGHT og påskrevet eierens navn JON ROSSING. Også meget godt stemplet på bærereimen med produsenten og II/44 (februar 1944).

Vesken eller tasken er i meget pen stand.

 

- Skikkelig stilig med disse camo. prikkene !!!

 

Varenr.: 16
Vekt: 0.332 kg
Høyde: 0.280 cm
Bredde: 0.140 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 337.50

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.