Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Brev, hefter etc. fra en NS Propagandaleder.

Brev, hefter etc. tilhørende en NS Propagandaleder.

Brev, hefter etc. tilhørende en NS Propagandaleder. Sommeren 2016 fikk jeg kjøpt en pappeske tilhørende en propagandaleder i Nasjonal Samling. Esken har stått på loftet i over 50 år og var helt nedstøvet. Først nå holder jeg på å gå igjennom esken, sortere og registrere og sette inn i syrefrie plastlommer. Jeg kommer sannsynligvis til å beholde denne samlingen.

Med det er en del dubletter som jeg kommer til å legge ut for salg her.

 

Som propagandaleder så hadde han god tilgang på hefter, magasiner, løpesedler og flyveblader, plakater etc. De NS plakatene jeg har solgt over halvannet år og som er i mint stand, stammer fra dødsboet til denne NS personligheten. Det gjør også mange av de NS flyveblader og løpesedler samt NS hefter som ligger ute for salg på forretningens hjemmeside.

 

- Propagandalederen meldte seg inn i NS i oktober 1940 og steg raskt i gradene. Han jobbet i Norges Brannkasse intil høsten 1942 da han gikk inn i Departementet og fikk en ledende stilling. Hans nye stilling medførte at han gikk i sivil. Se bilde av han stående i blå-dress ved siden av Olaf Lindvig. Han møtte Quisling mange ganger. Navnet blir "dekket" til på min PC men kjøpere av dokumentene ser jo navnet.

Varenr.: 01
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 0.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.