Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

KVINNELIG AT KOMPLETT MENIG UNIFORM på utstillingsdukke.

KVINNELIG AT KOMPLETT MENIG UNIFORM. Bestående av jakke + skjørt + båtlue + utstillingsdukke. Alle uniformsdelene er i samme brune uniformstoff og i samme stand.

 

UNIFORMSJAKKE: Med original påsydde 4 store knapper i fronten og med 2 små knapper på de to utvendige nedre lommene. Innvendig med grå silke-fòr på øvre del også inne i armene. Jakken er i størrelse 44 og stemplet 44 SI.

Uniformsjakken er i strøken stand.

SKJØRT: Skjørtet i samme stoff og stand som jakken. Med glidelås på siden. Innvendig med sort bånd oppe og med metall-klips. I størrelse ca. 44-48.

Skjøret er i strøken stand.

BÅTLUE: Båtluen er i samme stoff og stand som resten av uniformen. Med kokarde i silke og KAT knapp i fronten og innvendig med grå siIke-fòr. Stemplet med størrelsen 56.

Båtluen er i strøken stand.

UTSTILLINGSDUKKE: Denne er fra 1960-tallet og i meget pen stand. Med parykk og glassplate.

 

 

- EN MEGET SJELDEN KVINNELIG ARBEIDSTJENESTE UNIFORM, SOM DET ER FÅ AV I NORSKE SAMLINGER OG PÅ NORSKE MUSEER !!!

 

Varenr.: 89
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 15000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.