Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

KVINNELIG AT KOMPLETT LØYTNANT OFFISER UNIFORM I GABARDIN.

KVINNELIG AT AT KOMPLETT UNIFORM. Bestående av jakke med brosje + kvinnelig bukse + båtlue. JAKKE: Jakken er skreddersydd i glatt brun gabardin. (Dette er den eneste KAT offiserjakken som er sydd i gabardin som er kjent). Jakken har armmerke for "Løytnant" original påsydd. Det følger også med halsbrosje med samme grad. Denne har enda all den skinnende blanke forsølvingen intakt. Med nål på baksiden. Med original påsydde 4 sølv offiserknapper i fronten og 2 små knapper på de øvre lommeflapper. Over lommen originalt håndpåsydd stripen ARBEIDSTJENESTEN  (Denne armstripen har jeg sett påsydd uniformer på bilder fra krigen men aldri en som har overlevd originalt påydd en uniform !!!). Innvendig med grå-grønn slikefòr også i armene og med en innerlomme. Bak på jakken ett par slitasjepunkter ellers er jakken i meget pen stand. Størrelse ca. 47/48. BUKSE: Buksen er i grovere stoff enn jakken en kombinasjon som var vanlig. Med 5 knapper på siden for å kneppe igjen. Oppe med 2 skrålommer også hemper for å tre belte gjennom. Nede ved bena sydd inn grå silkestoff også en brett som kun er på kvinnelig bukser. Innvendig også med grå silkefòr. Buksen er i størrelse ca. 48/50 og buksen er i strøken stand. BÅTLUE: Båtluen er en offisers modell med tynne sølvsnorer oppe rundt. I fronten med offiser luestolpe med kokarde i silke og KAT knapp i fronten som har rød emaljemaling. Mellom 2 flate striper og innvendig med grå slikefòr. Størrelsen ca. 56.

 

- Denne uniformen selges fra min egen samling !!! 

 

- EN SUPER SJELDEN KVINNELIG AT OFFISER GABARDIN UNIFORM !!!

Varenr.: 15
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 24800.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære gjenstander. Utvalget av militære samleobjekter strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle varer i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.