Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

AT SVEITFØRER FRAKK. (Per Løken).

AT SVEITFØRER FRAKK. Meget tung og massiv sydd. I glatt stripete uniformsklede. Med original påsydde skulderklaffer for Sveitfører (Kaptein). Alle offiser knappene originalt påsydd og bak med stramme-hempe med 2 knapper. Innvendig med mørkebrun silkefòr og i nakken skredderetikett fra Theodor Stabell & Co. Oslo. Også med skredderetikett i den ene innerlommen merket med eierens navn, soldatnummer og årstall 1941.

Frakken er i stor størrelse ca. 54 og i nydelig stand.

 

SJELDEN.

 

- Per Løken var født i 1886. Før krigen var han major i det norske forsvaret. Han bodde under krigen i Huitfeldsgt. 8B. Oslo. Han steg i gradene i AT og ble til slutt Brigadefører (Major).

 

Varenr.: 75
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 10000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.