Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

AT NESTSVEITFØRER SKULDERKLAFF. (Løytnant).

AT NESTSVEITFØRER SKULDERKLAFF. Med heldekkende sølv oppå med en gullstjerne pånaglet. Graden er løytnant. Med en forsølvet løve knapp pånaglet.  (Jeg har sett noen AT og KAT uniformer hvor de har brukt løveknapper og ikke AT knapper. Se siste bilde av en KAT menig jakke. Kan ikke tro annet enn at dette var AT personell som var litt mer patriotiske og ønsket å bruke de norske løve knappene). Under med grønt stoff. Innvendig med en oppstivet papp-plate.

Skulderklaffen er i meget pen stand.

 

Varenr.: 12
Vekt: 0.160 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.400 cm
Lengde: 0.150 cm
Pris: Kr 700.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.