Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

AT KOMPLETT TROPPFØRER UNIFORM.

AT KOMPLETT TROPPFØRER UNIFORM. Bestående av jakke, bukse og kepi. JAKKE: I grønnlig uniformstoff. Tung og massiv sydd uniformsjakke. Med 4 lommer i fronten og med 4 store AT knapper og 4 små knapper på lommene og ved skulderklaffene. Med original påsydde skulderklaffer og kravespeil for TROPPFØRER (Fenrik). Innvendig med lilla silkefòr og med hvit fòr i armene. Med 1 innerlomme. Jakken er i stor størrelse og i strøken stand. BUKSE: Rett bukse i samme stoff og stand som jakken. Innvendig oppe på kanten samme lilla fòr som i jakken. Buksen er i stor størrelse og i strøken stand. KEPI: I samme stoff og stand som jakke og bukse og i fronten er det lue-stolpe med kokarde i silke og AT knapp i malt sink. Med tvinnet bred sølvsnor og med AT knapper i sølv på sidene. Innvendig med grågrønn silkefòr og med brun svettebånd. Med skredderetikett fra Werrings Eftf. Oslo. Kepien er i god størrelse og i meget pen stand.

 

- Offiser AT jakker og bukser er sjeldne !!!

 

Varenr.: 74
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 20000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.