Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

AT KOMPLETT NESTSVEITFØRER UNIFORM. Mai 1941. (Just Walter Østdahl).

AT KOMPLETT NESTSVEITFØRER UNIFORM. Bestående av jakke, bukse, båtlue, belte og beksomstøvler med leggings og utstillingsdukke.

 

JAKKE: I grønnlig stripete uniformstoff. Tung og massiv sydd uniformsjakke. Med 4 lommer i fronten og med 4 store AT knapper og 4 små knapper på lommene og ved skulderklaffene. Med original påsydde skulderklaffer og kravespeil for NESTSVEITFØRER (Løytnant). Innvendig med lilla silke-fòr og med hvit stripete fòr i armene. Med 1 innerlomme. Jakken er i størrelse ca. 50. Jakken har noen små møllhull her og der bl.a. en liten på armen men ingen skjemmende. Jakken er i pen stand og har vært brukt.

RIDEBUKSE: Buksen er i samme stoff og stand som jakken. Komplett med alle knappene og nede snøring. Innvendig med hvit stoff oppe. Med skredderetikett fra J.E. HEDÊN. OSLO. Skrevet med sort blekk: Mai 1941. Skrevet med sort blekk eierens navn: Hr. Walter Østdahl.

Buksen har en liten rep. oppe på den ene siden og noen små ubetydelige møllhull ellers i meget pen stand.

BÅTLUE: I grønnbrun uniformstoff. I fronten er det en lue-stolpe med kokarde i silke og under AT knapp i malt messing. Med 2 flate sølvtresser i midten av kokarden. Oppe rundt på båtluen er det en hvit offiser-snor. Innvendig med grønnbrun silke-fòr. Med skredderens stempel WANG & EIDE LUEFABRIK. OSLO. Båtluen er i god størrelse og i meget pen stand.

BELTE: I brun tykk lær med forniklet spenne, klips og hemper. Komplett med spenne med klips for å henge sverd/dolk fra. Kryssbandolæret er i meget pen stand.

BEKSOMSTØVLER MED LEGGINS: Beksomstøvlene er i brun tykk lær, som AT offiserer skulle bruke. Med snøring og en reim med strammespenne over. Størrelse ca. 43. Leggings er komplett med snøring og strammereimer under. Ett pent sett.

UTSTILLINGSDUKKE: God gammel utstillingsdukke fra 1960-tallet.

 

- SJELDEN.

 

- Offiser AT uniformer er sjeldne og at denne er navnet, er ett klart pluss !!!

 

Varenr.: 73
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 20000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.