Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

AT KOMPLETT MENIG UNIFORM.

AT KOMPLETT MENIG UNIFORM. Bestående av jakke, bukse, kepi og belte. 

JAKKEI brun uniformstoff. Med 4 lommer i fronten og med 6 store AT knapper og 4 små knapper på lommene og ved skulderklaffene. Innvendig stemplet 52 St. + A.TBak i nakken 3 knapper for å kneppe på slitekrave. Jakken er i stor størrelse og i strøken stand. 

BUKSEI samme stoff og stand som jakken. Også stemplet  52 St. + A.TBuksen er i stor størrelse og i strøken stand. 

KEPI: I samme stoff og stand som jakke og bukse og i fronten med kokarde i stoff og AT knapp under. Innvendig med grågrønn silkefòr og med brun svettebånd. Stemplet med størrelsen 54. Kepien er i meget pen stand. 

BELTEAT belte med spenne. Beltespennen er i forsølvet sink med AT logo med spade i senter. Med tysk beltelær som er sort i fargen. Begge deler er i meget pen stand.

 

-  SJELDEN.

 

- Menige AT jakker og bukser er meget sjeldne !!!

 

Varenr.: 78
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 15000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.