Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / NASJONAL SAMLING.

AT IDRETTS PLAKETT. STAFETT. 1.PR. Arbeids Distrikt 1.

AT IDRETTS PLAKETT STAFETT. 1. PR. Plaketten har blitt utdelt som 1 premie. Plaketten er produsert av David Andersen. Oslo og er merket D.A. nede til venstre. I ekeløvskransen er det gravert AT logo. Under gravert STAFETT. 1.PR. Over gravert A.D.1. (1 Arbeidsdistrikt hadde hovedkontor i Oslo og der ver underlagt Østfold arbeidsfylking + Akershus arbeidsfylking + Hedmark arbeidsfylking. SE SISTE BILDE).

 

AT plaketten er i meget pen stand.

Varenr.: 09
Vekt: 0.616 kg
Høyde: 0.720 cm
Bredde: 0.150 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 1400.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.