Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

AT DIPLOM trykkeplate.

AT DIPLOM trykkeplate. Trykkeplaten er i metall. Trykkeplaten har motiv med et landskap med trær og AT logo i bunnen. Denne trykkeplaten ble brukt å tykke på med farge. Skrevet på baksiden med blyant gül. På en AT diplom ble fargene trykket oppå hverandre i trykkeprosessen. Trykkeplaten er i strøken stand. - SJELDEN !!!    
Varenr.: 43
Vekt: 0.194 kg
Høyde: 0.160 cm
Bredde: 0.160 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 500.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.