Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

AT BELTESPENNE. (Merket fjernet i protest).

AT BELTESPENNE. Produsert i forsølvet sink. Mye av sølvfargen er slitt av foran men bak er mye av sølvfargen intakt.

Midtpartiet med AT logo i krans er fjernet - les under. 

(Det finnes endel løse AT midtpartier rundt så man kan feste ett slikt til denne beltespennen).

Beltespennen er i pen stand.

 

 

- Jeg har samlet AT i over 30 år og har pratet med flere personer som tjenestegjorde i Arbeidstjenesten. Noen av karene var imot denne tjenesten de ble tvunget å gjennomføre og de protesterte. Noen bulket AT logoen på midten av beltespennen (se på den jeg har lagt ut bilder av fra min egen samling), men mest vanlig var å rive av merke og de 4 festeplintene bak knakk rett av, og etterpå naglet man merke på igjen, gjerne med to kobbernagler oppe og nede - noe som syntes godt.

Dette var altås en "stille protest" noen av AT karene gjorde.

 

Varenr.: 30
Vekt: 0.340 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 750.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.