Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / ARBEIDSTJENESTEN.

AT ARBEIDS UNIFORM.

AT ARBEIDS UNIFORM. Bestående av jakke, bukse og båtlue. 

JAKKEI kaki-brun fiskebensmønstret stoff. Foran med 2 brystlommer og 3 knapper. Knappene er med AT logo. Også knapper nede ved armslagene og på siden av jakken. Innvendig stemplet 48. Reg. + A.TEtt par små hull bak på ryggen ellers er arbeidsjakken i strøken stand. 

BUKSEI samme stoff som jakken men noe mer brukt. Med samme type AT knapp oppe. Også med knapper nede ved bena. Noen små slitasjehull ellers en fin arbeidsbukse. 

BÅTLUE: I samme stoff som jakke og bukse og i fronten AT knapp med kokarde i stoff over. Innvendig stemplet med A.T. 57 (størrelsen). Båtluen er i meget pen stand.

 

- SJELDEN.

 

AT arbeidsuniformer er sjeldne og bukser til de er meget sjeldne.

 

Varenr.: 79
Vekt: 0.000 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 10000.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.