Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Alliert. Medaljer og diverse.

Svensk modell M/39 komplett uniform. (1941/1943).

Svensk modell M/39 komplett uniform. Bestående av uniformsjakke + bukse + hjelm.

Uniformsjakke: I grå vadmel uniformstoff. Alle knappene merket med "Tre kronor" riksvåpen produsert hos SPORRONG. Bak nede med 2 utvendige lommer. Innvendig med grålig glatt bomullsfòr. Stemplet med årstall 1943 og størrelse 102K (ca. 54). Også med skrederetikett innsydd Elson. Jakken er i ubrukt stand.

Bukse: I samme stoff som jakken. Helt nede ved bena lærreimer for å stramme og med forsterket stoff. Komplett med alle knapper. Innvendig med grålig bomullsfòr. Stemplet med årstall 1941 og størrelse 116 (ca. 54). Buksen er i strøken stand.

Hjelm: Modell 1926 hjelm. Hjelmen har matt mørk maling. Komplett med lær innmat og lær hakereim. Også med en ekstra forsterkning for haken. Stemplet innvendig med kongekrone + L.I. 72. Hjelmen er i ubrukt stand lagervare, kun riper pga. lagring. Til og med snoren som skal tres gjennom innmaten har aldri vært knytet opp.

 

- Denne komplette uniformen stammer fra i samlingen til Leif E.T.

 


Varenr.: 79
Vekt: 4.600 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 800.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.