Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Alliert. Medaljer, utstyr etc.

SPANIA. ARTILLERI/INGENIØR KORT SVERD. (1853).

SPANIA. ARTILLERI/INGENIØR KORT SVERD. Sverdet har grep i messing med fiske-skjell grep og på toppen brennende bombe for artilleri. Ved parerstangen halvmåneformet parerplate med 6 bomber. På endene av parerstangen ekenøtter. Bladet er enegget og måler 43 cm. i lengden. Innerst på bladet gravert Ano de 1853. Bak parerplaten gravert med produsenten.

Sverdet er i sjelden pen stand.

Balgen er i sort lær og med messingbeslag oppe og nede. På øvre beslag knapp for å feste oppheng til. Beslaget er litt løst. Nedre beslag har en liten bulk på kanten ellers er balgen i meget pen stand.

Lengde på sverdet er 56 cm.

Lengde med balg er 58 cm.

Vekt med balg er 758 gram.

 

- Meget dekorativ !!!

 

Se linken under over tilsvarende sverd/macheter.

 

Spanish Gladius: A Short Military Sword - Military Trader/Vehicles

 

Varenr.: 88
Vekt: 0.758 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 3300.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.