Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Alliert. Medaljer og diverse.

ORDEN AV DEN STORE PATRIOTISKE KRIG. 1 klasse i gull.

ORDEN AV DEN STORE PATRIOTISKE KRIG. 1 klasse i gull. I ekte sølv. Foran med farget emalje som er strøken. Gullforgylt. Bak stemplet med produsenten "Moscow Mint" og gravert inn utdelings-nummer 1741625. Dette er modell 1985 utgaven. Orden er i strøken stand. 
Varenr.: 01
Vekt: 0.410 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.440 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 650.00

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.