Handlevogn

Produkter : 0  
Totalt : Kr 0.00 Gå til kasse

Hjem / Alliert. Medaljer, utstyr etc.

AMERIKA. MARINE HØYLUE.

AMERIKA. MARINE HØYLUE. Sydd i mørkeblå uniformsklede. På bremmen håndbrodert med tykke ekeløv. På sidene ankerknapper og med sort lakkreim. Innvendig stemplet med produsenten og på siden av svettelæret også stemplet med produsenten. Mangler luemerke.

Jeg tror denne høylua er produsert under krigen men kan også være produsert rett etter ? Brukt av ikke militært personell.

Størrelse ca. 58.

I meget pen stand.

 

Varenr.: 78
Vekt: 0.291 kg
Høyde: 0.000 cm
Bredde: 0.000 cm
Lengde: 0.000 cm
Pris: Kr 500.00

SOLGT!

NyheterDereks Militaria er en internet basert antikvitetsforretning som har spesialisert seg på kjøp og salg av militære samleobjekter. Utvalget av militære gjenstander strekker seg fra mange land men samleobjekter fra Norge og Tyskland er mest representert. Alle norske (NS) og tyske varer produsert i tidsrommet 1933 - 1945 (Det tredje riket), selges til samlere på et historisk og seriøst samlergrunnlag. Denne web-siden er forbeholdt skandinaviske samlere og er kun tekstet på norsk. Alle varer solgt hos Dereks Militaria er garantert ekte og selges i henhold til norsk kjøpslov.

Dereks Militaria er den eneste virksomheten i Norge som kun selger militære antikviteter og samleobjekter over nettet hvor kundene kan handle via forretningens handlekurv.

Dereks Militaria ble etablert i 1993.